Proffsen kallar dem för "Xinix Drops"

Många spännande saker har hänt nyligen, och vi kände att det var dags för ett utskick till våra kunder, samarbetspartners & följare.

Vi har fått ett 4-årigt ramavtal med MSB, blivit utvalda för ett Indienprojekt med Energimyndigheten och i somras flyttade vi till ny större lokal där vi nu har möjlighet att även producera stora volymer för export. Vår produktserie Xinix FreeBact® möjliggör säkert dricksvatten, tankar & ytor till alla på vår planet.  

Proffsen kallar dem för "Xinix Drops”; produkterna har använts av hjälporganisationer, militär, företag, myndigheter, privatpersoner, preppers & äventyrare de senaste 20 åren.

 

Xinix MSB

Ramavtal med MSB

Xinix Global AB har sedan 2009 ett väletablerat samarbete med MSB, där Xinix de senaste 15 åren försett MSB med produkter för både vatten- och ytdesinfektion. De har använts på uppdrag runt om i världen, såväl för sina anställda som de nödställda på plats.

I april 2024 vann Xinix en stor offentlig upphandling som kommer att säkerställa affärer och ett djupare samarbete under de kommande 4 åren. Xinix kommer att leverera produkter både inom Sverige och för uppdrag i världen – att hjälpa människor med säkert vatten.

Utvalda för Indienprojekt

Xinix Global AB har valts ut som ett av de deltagande företagen i The India-Sweden Innovations' Accelerator Program 2024–2025. Programmet är initierat och finansierat av Energimyndigheten och drivs tillsammans med Business Sweden. Under 18 månader kommer Xinix att få skräddarsytt exportstöd med fokus på den indiska marknaden; 3 delegationsresor till olika delar av Indien, inklusive individuella B2B-möten, workshops, platsbesök, coaching, reklammaterial, mediekampanjer och mycket mer. 

Peter Holmberg, VD för Xinix Global AB: 
”Vi har fått en fantastisk möjlighet att utforska den Indiska marknaden. Redan efter första resan har vi fått mycket positiv respons från flertalet företag och organisationer, som t.ex gjort egna fälttester med våra produkter: "Xinix FreeBact® is an exceptional Swedish innovation meticulously designed to enhance the quality of your drinking water."

Hjälpsändningar, export & utlandsetableringar

Xinix teamet både här i Täby och ute i världen, har långtgående diskussioner och samarbeten med många länder på hög nivå för olika typer av marknadssegment som berör desinfektion av vatten i tank, rör samt ytor. Grekland, Turkiet, Tyskland, Thailand, Indien, Schweiz, England, UAE och Etiopien är några av dessa marknader.   

 

Flyttat till ny större lokal

Under sommaren 2024 flyttade Xinix till Täby/Stockholm: 700 kvm nyrenoverade och specialanpassade ytor med kontor, laboratorium och produktionsanläggning. 

Flyttkampanj!
Med flytten inventerade vi etiketter & förpackningar, och har nu lagt upp flera produkter i webshopen med 31-50% rabatt (pga inaktuell etikett/flaska; dock helt nygjord produkt med full hållbarhet: 2 år).

Alla övriga produkter ger vi 25% på september månad ut. Kod: FLYTT25

 

_____________________________

FAKTA

Dubbelt så många i världen utan säkert dricksvatten (4,4 miljarder)

Schweiziska institutet Eawag (Swiss Federal Institute of Aquatic Science and Technology) har precis kommit med en rapport om att fyra miljarder människor beräknas sakna säkra dricksvattentjänster. Detta är dubbelt så många än vad man tidigare trott. Denna rapport ger Xinix ännu mer målmedvetenhet att fortsätta sitt viktiga arbete. 

_____________________________

Xinix Global AB är ett svenskt företag grundat 1992. Sedan starten har produkterna för desinfektion av vatten & ytor med klordioxid (ClO₂) i flytande form vidareutvecklats. Detta ämne har använts i gasform sedan 1930-talet i industrier och vattenverk, men finns nu tillgänglig för alla.

Xinix FreeBact®-produkterna ger pålitligt skydd och inaktiverar ALLA virus och bakterier, såsom E-Coli, Legionella, Salmonella m.m. Minimalt plastavfall. 

Används idag av ledande företag, myndigheter, hjälporganisationer, preppers, äventyrare och privatpersoner världen över.

Xinix FreeBact® WATER 
Ingen bismak & du får inte i dig några kemikalier (till skillnad mot klortabletter).
5 gånger effektivare än klor.


Xinix FreeBact® SURFACE
Alla typer av ytor, även insidan av behållare, tankar och rör (utan fysisk skrubbning).
Tar bort biofilm (det slemmiga på insidan av tankar och rör = bakterier).
3 gånger effektivare än alkohol.  


_________

Frågor? Kontakta oss gärna: info@xinix.se

Följ oss gärna på sociala medier
LinkedIn
Instagram
Facebook


Lämna gärna en kommentar

×

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods